Vlákninový doplnok na podporu trávenia a uvoľnenie stolice. Čistiace vlákniny pomáhajú dôkladne prečistiť hrubé črevo od nahromadených nečistôt a zároveň prispievajú k prevencii tvorby nových usadenín.
Antiparazitárny prípravok, ktorý obsahuje starostlivo vybrané bylinky a rastliny známe svojimi antiparazitárnymi účinkami. Pomáha odstraňovať črevné parazity a ich vajíčka z hrubého čreva a iných častí tela.
Bylinný čaj na podporu činnosti čriev. Kombinácia 13 špeciálne vybraných rastlín. Podporuje normálnu funkciu čriev a pravidelné vyprázdňovanie. Neobsahuje kofeín.
Jedinečná kombinácia produktov pre komplexné čistenie čriev. Program na očistu čriev Clean Inside® sa skladá z troch produktov, ktoré sme vyvinuli špeciálne na najdôkladnejšie a najprirodzenejšie čistenie hrubého čreva.
Jedinečná kombinácia produktov pre komplexnú detoxikáciu. Program ToxiClean sme vyvinuli tak, aby pri súčasnom užívaní s programom Clean Inside ešte účinnejšie čistil a detoxikoval vnútorné orgány pre zdravý každodenný život.
Bylinný výživový doplnok na podporu detoxikácie a čistenia pečene. Pomáha telu zbaviť sa najnebezpečnejších ťažkých kovov počas detoxikácie krvi, pečene, obličiek a ďalších orgánov.
Kvalitné probiotikum s 50 miliardami živých kultúr a 15 starostlivo vybranými kmeňmi probiotík podporuje činnosť Vášho tráviaceho a imunitného systému.
Širokospektrálny komplex vitamínov a minerálnych látok. Dopĺňa spotrebované živiny vitamínmi a minerálmi, čím podporuje prirodzené detoxikačné procesy organizmu.
Výživový doplnok s vysokým obsahom účinných látok, ktorý poskytuje potravu pre prospešné baktérie nachádzajúce sa v hrubom čreve.
Kombinácia probiotík + prebiotík. Komplexný program na podporu črevnej mikroflóry pre zdravie tráviaceho systému. Denná dávka obsahuje 50 miliárd prospešných probiotických baktérií v 15 rôznych kmienoch, synergicky pôsobiacich s PrEbiotix Ultra, ktorý obsahuje 4 druhy prEbiotických účinných látok, z ktorých jedna je ResistAid®, ocenená viacerými inovačnými cenami.
Jedna kapsula obsahuje 12,5 miliardy prospešných probiotických baktérií, ktoré podporujú zdravú mikroflóru hrubého čreva. Pomáhajú zmierňovať problémy so zápchou a podporujú pravidelnú činnosť tráviaceho traktu. Tým prispievajú k posilneniu imunitného systému a ochrane tráviaceho traktu.
Parasic Junior je antiparazitárny bylinný sirup určený pre deti. Je taký lahodný, že si ho deti budú samy pýtať! Predstavuje ideálne riešenie na to, ako deti zbaviť nepríjemných parazitov.
Prírodné riešenie proti žalúdočným vredom a refluxu. Urýchľuje hojenie vredov v tráviacom trakte. Podporuje regeneráciu črevnej sliznice.
Swiss ProbiotiX HerCare je nová generácia probiotík pre ženy, ktoré obsahujú 7 druhov kmeňov a až 10 miliárd živých baktérií v jednej kapsule. Pomáhajú obnoviť rovnováhu črevnej a vaginálnej mikroflóry.
Swiss Probiotix HerCare® + D-manóza a brusnica – najnovšia generácia ženských probiotík. Prispieva k obnoveniu rovnováhy črevnej a vaginálnej mikroflóry. Vďaka synergickému pôsobeniu D-manózy a extraktu z brusníc zároveň pomáha znižovať výskyt infekcií močových ciest a podporuje ich prirodzenú čistotu.
Doprava zadarmo pri objednávke nad 40 €!
V košíku nie sú žiadne produkty.
Kyselina citrónová je slabá kyselina, ktorá sa v potravinárstve používa ako prídavná látka vo forme kryštalického prášku. Je bezfarebná alebo biela a väčšinou sa vyrába umelo. V prírode sa nachádza vo veľkom množstve najmä v citrusových plodoch (citron, limetka), kde môže obsah kyseliny citrónovej tvoriť až 8% suchého podielu. Nájdeme ju aj v niektorých bobuľovitých plodoch, ako sú černice, maliny, jahody, ríbezle, ako aj v ananáse, jarabinách a čerešniach. Avšak 99% kyseliny citrónovej na trhu nie je získavaných z ovocia, ale vyrába sa umelo.
Zvyčajne sa kyselina citrónová vyrába pomocou plesne Aspergillus niger. Počas procesu sa pleseň kŕmi cukrom (melasa, kukuričný sirup, škrob alebo iný lacný cukrový roztok), vďaka čomu produkuje kyselinu citrónovú. Následne sa pleseň odfiltruje z roztoku a kyselina sa vyzráža pomocou hydroxidu vápenatého na vápenatý citrát. Ten sa potom spracuje kyselinou sírovou a získa sa opäť kyselina citrónová.
Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam má kyselina citrónová široké využitie. Jej kyslasté vlastnosti sa využívajú pri výrobe džemov, nápojov či zákuskov, ale tiež pomáha uchovať farbu a obsah vitamínov v zelenine a ovocí tým, že bráni hnednutiu spôsobenému oxidáciou. Zúčastňuje sa tiež procesu výroby vína, kde ju mnohí vinári používajú spolu s kyselinou vínnou a jablčnou na zlepšenie farby, chuti a kyslosti vína.
Ako stabilizátor zvyšuje stabilitu potravín a chráni ich štruktúru. Napríklad v zmrzline pomáha zabrániť oddeleniu tukov, ktoré sú potrebné na vytvorenie krémovej konzistencie. Bez funkčných zložiek by sa tuky oddelili, čo kyselina citrónová dokáže zabrániť.
Okrem toho kyselina citrónová vie viazať ťažké kovy, pomáha udržať červenú farbu mäsových výrobkov a zlepšuje pečenie cesta a múky.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Kyselina_citr%C3%B3nov%C3%A1