Vlákninový doplnok na podporu trávenia a uvoľnenie stolice. Čistiace vlákniny pomáhajú dôkladne prečistiť hrubé črevo od nahromadených nečistôt a zároveň prispievajú k prevencii tvorby nových usadenín.
Antiparazitárny prípravok, ktorý obsahuje starostlivo vybrané bylinky a rastliny známe svojimi antiparazitárnymi účinkami. Pomáha odstraňovať črevné parazity a ich vajíčka z hrubého čreva a iných častí tela.
Bylinný čaj na podporu činnosti čriev. Kombinácia 13 špeciálne vybraných rastlín. Podporuje normálnu funkciu čriev a pravidelné vyprázdňovanie. Neobsahuje kofeín.
Jedinečná kombinácia produktov pre komplexné čistenie čriev. Program na očistu čriev Clean Inside® sa skladá z troch produktov, ktoré sme vyvinuli špeciálne na najdôkladnejšie a najprirodzenejšie čistenie hrubého čreva.
Jedinečná kombinácia produktov pre komplexnú detoxikáciu. Program ToxiClean sme vyvinuli tak, aby pri súčasnom užívaní s programom Clean Inside ešte účinnejšie čistil a detoxikoval vnútorné orgány pre zdravý každodenný život.
Bylinný výživový doplnok na podporu detoxikácie a čistenia pečene. Pomáha telu zbaviť sa najnebezpečnejších ťažkých kovov počas detoxikácie krvi, pečene, obličiek a ďalších orgánov.
Kvalitné probiotikum s 50 miliardami živých kultúr a 15 starostlivo vybranými kmeňmi probiotík podporuje činnosť Vášho tráviaceho a imunitného systému.
Širokospektrálny komplex vitamínov a minerálnych látok. Dopĺňa spotrebované živiny vitamínmi a minerálmi, čím podporuje prirodzené detoxikačné procesy organizmu.
Výživový doplnok s vysokým obsahom účinných látok, ktorý poskytuje potravu pre prospešné baktérie nachádzajúce sa v hrubom čreve.
Kombinácia probiotík + prebiotík. Komplexný program na podporu črevnej mikroflóry pre zdravie tráviaceho systému. Denná dávka obsahuje 50 miliárd prospešných probiotických baktérií v 15 rôznych kmienoch, synergicky pôsobiacich s PrEbiotix Ultra, ktorý obsahuje 4 druhy prEbiotických účinných látok, z ktorých jedna je ResistAid®, ocenená viacerými inovačnými cenami.
Jedna kapsula obsahuje 12,5 miliardy prospešných probiotických baktérií, ktoré podporujú zdravú mikroflóru hrubého čreva. Pomáhajú zmierňovať problémy so zápchou a podporujú pravidelnú činnosť tráviaceho traktu. Tým prispievajú k posilneniu imunitného systému a ochrane tráviaceho traktu.
Parasic Junior je antiparazitárny bylinný sirup určený pre deti. Je taký lahodný, že si ho deti budú samy pýtať! Predstavuje ideálne riešenie na to, ako deti zbaviť nepríjemných parazitov.
Prírodné riešenie proti žalúdočným vredom a refluxu. Urýchľuje hojenie vredov v tráviacom trakte. Podporuje regeneráciu črevnej sliznice.
Swiss ProbiotiX HerCare je nová generácia probiotík pre ženy, ktoré obsahujú 7 druhov kmeňov a až 10 miliárd živých baktérií v jednej kapsule. Pomáhajú obnoviť rovnováhu črevnej a vaginálnej mikroflóry.
Swiss Probiotix HerCare® + D-manóza a brusnica – najnovšia generácia ženských probiotík. Prispieva k obnoveniu rovnováhy črevnej a vaginálnej mikroflóry. Vďaka synergickému pôsobeniu D-manózy a extraktu z brusníc zároveň pomáha znižovať výskyt infekcií močových ciest a podporuje ich prirodzenú čistotu.
Doprava zadarmo pri objednávke nad 40 €!
V košíku nie sú žiadne produkty.
Lactobacillus helveticus je gram-pozitívna, anaeróbna baktéria, ktorá patrí do rodiny Lactobacillus. Prvýkrát ju izolovali a identifikovali vo Švajčiarsku, v oblasti Helvétov, odkiaľ aj jej názov, helveticus, pochádza. Táto baktéria je členom rodiny Lactobacillus, ktorá zahŕňa rôzne laktobacily známe svojimi probiotickými vlastnosťami a zdravotnými výhodami. Je úzko príbuzný s Lactobacillus acidophilus, ich DNA sa líši len o 1,6 %.
Produkuje zlúčeniny, ako sú kyselina mliečna, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a enzýmy peptidázy. Tieto zlúčeniny majú mnoho pozitívnych účinkov na ľudský organizmus. Kyselina mliečna môže prispieť k rovnováhe tráviaceho systému, mastné kyseliny s krátkym reťazcom môžu poskytnúť energiu črevnej sliznici a enzýmy peptidázy môžu pomôcť rozložiť a absorbovať bielkoviny. Dobre štiepi bielkoviny a nie náhodou sa s obľubou používa pri príprave mliečnych výrobkov.
Lactobacillus helveticus má špecifickú vlastnosť v oblasti tvorby kyseliny mliečnej. Táto baktéria produkuje laktát, ktorý môže pomôcť udržať optimálne hodnoty pH v tráviacom systéme. Laktát môže pomôcť inhibovať rast škodlivých baktérií, a tým zlepšiť zdravie tráviaceho systému.
Pomáha proti viacerým patogénom, ktoré sú nebezpečné aj pre človeka. Chráni pred parazitom E coli a plesňovými infekciami a spolupracuje s inými baktériami žijúcimi v tele.
Podľa kórejskej štúdie Lactobacillus helveticus znižuje príznaky reumatoidnej artritídy. Baktéria svojim účinkom na T bunky znižuje zápal. Presný mechanizmus účinku ešte nie je úplne objasnený, v každom prípade oblasť jeho použitia presahuje problémy tráviaceho systému.
Používa sa ako probiotikum v mnohých produktoch, ako sú jogurty, probiotické nápoje a probiotické doplnky výživy. Probiotiká sú živé mikroorganizmy, ktoré priaznivo pôsobia na tráviaci systém a imunitný systém. Lactobacillus helveticus prispieva k zdravému fungovaniu tráviaceho systému, udržuje rovnováhu črevnej flóry a posilňuje imunitný systém. Používa sa pri príprave švajčiarskych a talianskych syrov, napr. Ementál, Gruyere, Grana Padano alebo Parmigiano Reggiano.
Zohráva úlohu pri liečbe mnohých chorôb. Baktéria môže byť užitočná pri intolerancii laktózy, zmierňuje jej príznaky, pretože štiepi mliečny cukor. Je vynikajúcou voľbou pri liečbe hnačky, zápchy a tráviacich problémov ale aj reumatoidnej artritídy.
Stručne povedané je to probiotická baktéria, ktorá môže poskytnúť ľudskému telu mnoho výhod. Prispieva k zdravému fungovaniu tráviaceho systému, podporuje imunitný systém a zmierňuje prejavy intolerancie laktózy. Lactobacillus helveticus produkuje zlúčeniny, ako je kyselina mliečna, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a enzýmy peptidázy, ktoré hrajú dôležitú úlohu pri udržiavaní nášho zdravia a rovnováhy črevnej flóry.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1756464615000067
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2012.00392/full
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2014.00338/full